clanak False

Nabava drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola, šk. god. 2024./2025.

20.05.2024.

Sukladno Programu javnih potreba u osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju za 2024. godinu, Grad Zagreb će i u školskoj godini 2024./2025. učenicima osnovnih škola osigurati druge obrazovne materijale, i to za:

  • učenike osnovnih škola kojima je osnivač Grad Zagreb (111 redovnih osnovnih škola i 4 osnovne škole za učenike s teškoćama u razvoju),
  • učenike privatnih osnovnih škola (13 škola) koje organiziraju odgojno-obrazovni rad na području Grada Zagreba,
  • učenike ustanova u sustavu socijalne skrbi (3 ustanove),
  • učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području Grada Zagreba, a pohađaju školu izvan Grada Zagreba, a koja se nalazi u sastavu gradova i općina koji čine Urbanu aglomeraciju Zagreb za financijsko razdoblje 2021. - 2027. (gradovi Donja Stubica, Dugo Selo, Jastrebarsko, Oroslavje, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Zabok i Zaprešić te općine Bistra, Brckovljani, Brdovec, Dubravica, Gornja Stubica, Jakovlje, Klinča Sela, Kravarsko, Luka, Marija Bistrica, Marija Gorica, Orle, Pisarovina, Pokupsko, Pušća, Rugvica, Stubičke Toplice, Stupnik i Veliko Trgovišće)
  • učenike s prebivalištem na području Grada Zagreba koji su privremeno smješteni u udomiteljskoj obitelji ili kod drugog pružatelja socijalne usluge smještaja i upisani u osnovne škole koje se ne nalaze na području Urbane aglomeracije Zagreb za financijsko razdoblje 2021. - 2027.

Dokumentacija
  • Obavijest o nabavi drugih obrazovnih materijala za šk. god. 2024./2025.
  • Obrazac 1 - Zahtjev za učenike s prebivalištem u Gradu Zagrebu koji pohađaju osnovne škole u sastavu gradova i općina Urbane aglomeracije Zagreb za financijsko razdoblje 2021.-2027.
  • Obrazac 1a - Zahtjev za učenike osnovnih škola s prebivalištem u Gradu Zagrebu smješene u udomiteljskoj obitelji ili kod drugog pružatelja socijalne usluge smještaja izvan područja Urbane aglomeracije (link)