clanak False

Nabava udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike srednjih škola, šk. god. 2023./2024.

15.05.2023.

Sukladno Programu javnih potreba u srednjoškolskom odgoju i obrazovanju, Grad Zagreb će i u školskoj godini 2023./2024. učenicima srednjih škola osigurati ubženike i druge obrazovne materijale, i to za:

  • učenike srednjih škola kojima je osnivač Grad Zagreb (u 57 srednjih škola: 20 gimnazija, 35 strukovnih škola, 1 umjetničkoj školi - Školi primijenjene umjetnosti i dizajna te 1 ustanovi za učenike s teškoćama u razvoju);
  • učenike privatnih srednjih škola (24 ustanove) koje organiziraju odgojno-obrazovni rad na području Grada Zagreba;
  • učenike ustanova u sustavu socijalne skrbi (3 ustanove);
  • učenike srednjih škola koji imaju prebivalište na području Grada Zagreba, a pohađaju školu izvan Grada Zagreba, a koja se nalazi u sastavu gradova i općina koji čine Urbanu aglomeraciju Zagreb za financijsko razdoblje 2021. - 2027. (gradovi Donja Stubica, Dugo Selo, Jastrebarsko, Oroslavje, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Zabok i Zaprešić te općine Bistra, Brckovljani, Brdovec, Dubravica, Gornja Stubica, Jakovlje, Klinča Sela, Kravarsko, Luka, Marija Bistrica, Marija Gorica, Orle, Pisarovina, Pokupsko, Pušća, Rugvica, Stubičke Toplice, Stupnik i Veliko Trgovišće).

Obavijest o nabavi udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike srednjih škola za školsku godinu 2023./2024. možete preuzeti ovdje.

Drugi dokumenti: