clanak False

Bez čekanja u laboratorije bolnice Sveti Duh

Puštanjem u rad elektronskog sustava prijema pacijenata, Opća bolnica Sveti duh postala je jedinom bolnicom u gradu koja pacijentima pruža mogućnost laboratorijske obrade bez dugog čekanja i bez naručivanja.
19.09.2008.

Puštanjem u rad elektronskog sustava prijema pacijenata koji objedinjuje svih osam bolničkih laboratorija, Opća bolnica Sveti duh postala je jedinom bolnicom u gradu koja pacijentima pruža mogućnost laboratorijske obrade bez dugog čekanja i bez naručivanja. Sustav funkcionira kao dobro nam znani sustavi u bankama ili nekim drugim ustanovama gdje se pri dolasku uzima broj za određenu uslugu.

U društvu s ravnateljem Bolnice Mladenom Bušićem, prve brojeve simbolično su dobili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i generalni direktor Privredne banke Božo Prka.

Uvođenjem novog elektronskog sustava redoslijeda prijema bolesnika, što ga je u cijelosti donirala Privredna banka, povećava se brzina i kvaliteta usluge svim pacijentima. Novi prostor u atriju Bolnice zadovoljava sve kriterije za kvalitetan rad centralnog biokemijskog laboratorija, a sustav prijema pacijenata omogućava elektronski prijenos informacija.


Gradske vijesti - 2008.