clanak False

Javni natječaj za dodjelu financijske podrške za provedbu projekta „Savjetovanje potrošača“ II./2018.

09.05.2018.
Ministarstvo gospodarstvo, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni natječaj za dodjelu financijske podrške udrugama za provedbu projekta „Savjetovanje potrošača“ II./2018. Projekt savjetovanja potrošača u Republici Hrvatskoj se provodi kontinuirano od 2005. kojim se omogućava besplatno savjetovanje potrošača na području Republike Hrvatske kroz sufinanciranje rada savjetovališta.
Grad Zagreb od 2015. zajednički s Ministarstvom sufinancira projekt savjetovanja potrošača u savjetovalištu za zaštitu potrošača na području Grada Zagreba. Projektom se osigurava savjetovanje potrošača – fizičkih osoba koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti. Savjetovanje potrošača obuhvaća opća prava potrošača, prava potrošača u području korištenja javnih usluga, prava potrošača u području pružanja usluga u turizmu i u području pružanja financijskih usluga.

Tekst natječaja možete pronaći ovdje

Također, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s Ministarstvom financija i Gradom Zagrebom, organizira predstavljanje Javnog natječaja „Savjetovanje potrošača“ II./2018 raspisanog  dana 7. svibnja 2018. uz  rok prijave do 6. lipnja 2018.

Predstavljanje Natječaja će se održati u ponedjeljak 14. svibnja 2018. od 11 do 13 sati u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78.

tekst poziva

Prezentaciju sa predstavljanja Javnog natječaja preuzmite ovdje