clanak False

Ljetni radovi: od 20.7. do 30.8. – proširenje sjevernog kolnika Slavonske

u srijedu, 20. srpnja počet će opsežni radovi na rekonstrukciji sjevernog kolnika Slavonske avenije, na dionici od Hrvatske bratske zajednice do Savske. Riječ je o proširenju postojećeg sjevernog kolnika Slavonske za oko 3,5 m, odnosno, izgradnji trećeg prometnog traka od sjeverozapadne rampe raskrižja Slavonska – HBZ, do sjeveroistočne rampe raskrižja Slavonska – Savska.

19.07.2011.

Prema informaciji iz Ureda za prostorno uređenje, izgradnju, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, u srijedu, 20. srpnja počet će opsežni radovi na rekonstrukciji sjevernog kolnika Slavonske avenije, na dionici od Hrvatske bratske zajednice do Savske. Riječ je o proširenju postojećeg sjevernog kolnika Slavonske za oko 3,5 m, odnosno, izgradnji trećeg kontinuiranog prometnog traka od postojeće sjeverozapadne rampe raskrižja Slavonska – HBZ, do sjeveroistočne rampe raskrižja Slavonska – Savska.

Do 30. kolovoza kada je predviđen završetak radova, na snazi će biti privremena regulacija prometa na sjevernom kolničkom traku u smjeru zapada. Promet će se odvijati kolničkim trakom suženim na dvije trake, a u završnoj fazi, kad će se izvoditi asfaltiranje, prometovat će se po jednoj traci. Privremena regulacija bit će označena odgovarajućom vertikalnom i horizontalnom signalizacijom.

Promet u smjeru sjever – jug, preusmjeravat će se na okolne prometnice.