clanak False

Svečani koncert 30. Božić u Ciboni

17.12.2018.
Svečani koncert Božić u Ciboni  tradicionalno će se održati 26. prosinca u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Božić u Ciboni već 30. put uzastopce održava se na blagdan sv. Stjepana, a posjetitelji će i ove godine moći uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova.
 
Na ovogodišnjem koncertu nastupit će: Mateo Pilat, Nika Pastuović, Kim Verson, Iva Galić, Jana Pogrmilović, Barbara i Rajko Suhodolčan, Igor Geržina, Mirko Švenda Žiga i Zvjezdice,Marko Bošnjak, Isadora, Lucia i Ricardo Luque, Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Adrijana Baković, Dječji operni zbor i Zagrebački anđeli, Saša Lozar, Irma Dragičević, Leon Košavić, Kvartet Gubec, Anabela Barić, Orest Shurgout, zbor Panis Angelicus, Tanja Ruždjak, Ozren Bilušić, Nika Pastuović i Anabela Barić, a sve uz pratnju Božićnog orkestra i pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca. Također, u Ciboni će ozračje stvarati i impresivni zborovi Zajednice folklornog amaterizma grada Zagreba. 
 
Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim centrom Dražen Petrović, Ustanovom Upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir te Hrvatskom radiotelevizijom zahvaljujući kojoj će se koncert moći pratiti na drugom programu HTV, drugom programu Hrvatskog radija, Radio Sljemenu te platformi HRTi.
 
Ulaznice za koncert mogu se od srijede, 19. prosinca kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović, a već sada su dostupne na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.

Aktualno