clanak False

Ulica 7 puštena u promet

U nazočnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegovih suradnika, puštena je u promet Ulica 7, rekonstruirani dio pristupne prometnice, od raskrižja Slavonske avenije (servisna prometnica) do kućnog broja 215, u dužini od 400 m.
15.04.2010.

Otvorenje Ulice 7

U nazočnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegovih suradnika, puštena je u promet Ulica 7, rekonstruirani dio pristupne prometnice, od raskrižja Slavonske avenije (servisna prometnica) do kućnog broja 215, u dužini od 400 m. Time je stanovnicima Kozari i Kozari puteva, omogućen lakši pristup naselju, a prema najavi gradonačelnika, u planu je proširenje i preostalog dijela ulice i uređenje krajobraza. Gradonačelnik je spomenuo i to da je Ulica 7 tek privremeni naziv, dok Odbor za imenovanje ulica i trgova, na prijedlog Gradske četvrti Pešćenica - Žitnjak ne predloži trajno rješenje.

Kako se čulo, ukupna vrijednost izgradnje rekonstrukcije pristupne Ulice 7, s cjelokupnom komunalnom infrastrukturom, iznosi oko 11 milijuna kuna, koju je financirala tvrtka Bauhaus, temeljem Ugovora o financiranju sklopljenim između Grada Zagreba i tvrtke Bauhaus, a koji će Grad isplatiti kroz pet godina.