clanak False

BESPLATNA E-KNJIGA : “POVEZANI – Telefonsko i e-savjetovanje u suočavanju s pandemijom COVID-19 i njenim posljedicama”

29.01.2021.
Svakodnevni rad s djecom, mladima i roditeljima, kao i suradnja s drugim stručnjacima, u suočavanju s neizvjesnošću pandemije koja prijeti svim aspektima zdravlja, potaknula je stručnjake na izradu knjige koja će biti podrška stručnjacima u pružanju psihološke podrške u suočavanju s pandemijom i njenim posljedicama.

Na više od 200 stranica objedinjena su najrecentnija znanstvena istraživanja, preporuke krovnih tijela te iskustva stručnjaka iz različitih područja psihologije i izvan nje. Nastala kao multidisciplinarni pogled na podršku u pandemiji i nakon nje, kroz suradnju psihologa, psihijatara i socijalnih radnika, knjiga „Povezani: Telefonsko i e-savjetovanje u suočavanju s pandemijom COVID-19 i njenim posljedicama“ namijenjena je stručnjacima mentalnog zdravlja i drugim zainteresiranima.

Svoj doprinos knjizi pružilo je 16 autorica i autora, koji su objedinili recentne znanstvene spoznaje i bogato dosadašnje profesionalno iskustvo pružanja podrške i zaštite osobama u različitim krizama.

Publikacija uz tiskano izdanje objavljena je i u elektroničkom obliku te ju je moguće preuzeti ovdje

Više o e-knjizi za stručnjake mentalnog zdravlja: "POVEZANI - Telefonsko i e-savjetovanje u suočavanju s pandemijom COVID-19 i njenim posljedicama" molimo pročitajte ovdje

S obzirom na veliki interes, izdano je i englesko izdanje knjige "POVEZANI - Telefonsko i e-savjetovanje u suočavanju s pandemijom COVID-19 i njenim posljedicama". Naziv engleskog izdanja je "CONNECTED: Telephone and Online Counselling in Coping with the COVID-19 Pandemic and its Consequences" te je knjigu moguće preuzeti ovdje



   

ARHIVA