clanak False

Čestitka mladim informatičarima

28.06.2021.
U povodu iznimnih rezultata mladih informatičara na 33. međunarodnoj informatičkoj olimpijadi, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević uputio je čestitku u kojoj stoji:
 
Dragi učenici, poštovani gospodine Lendvaj, poštovane dame i gospodo!

Od sveg vam srca čestitam na uspjehu koji ste kao predstavnici Republike Hrvatske postigli na ovogodišnjoj, 33. međunarodnoj informatičkoj olimpijadi, jednom od najvećih i najvažnijih međunarodnih natjecanja iz informatike.

Iznimno su me obradovali i ponosom ispunili rezultati koje ste ostvarili na ovogodišnjoj olimpijadi! Vaši uspjesi rezultat su svakodnevnog, dugogodišnjeg rada, truda, zalaganja i odricanja. Vjerujem kako ćete stečena znanja koristiti kako biste, uz osobni uspjeh, pomogli nastaviti graditi bolje društvo, kakvo Zagreb i Hrvatska žele postati.

Poseban pozdrav i zahvalu upućujem vama, gospodine Lendvaj i gospodine Malnar, svim stručnim voditeljima i organizacijskom odboru, na volji, trudu i ljubavi koje vi osobno, kao i cjelokupni Hrvatski savez informatičara, ulažete u svom radu s učenicima, čime ste im svakodnevna inspiracija, poticaj i podrška u ostvarivanju iznimnih rezultata i postignuća. 

Vama, gospodine Dmitroviću, zahvaljujem na gostoprimstvu i domaćinstvu sudjelovanja naših učenika na olimpijadi.  

Gradonačelnik Grada Zagreba
Tomislav Tomašević

 

Gradske vijesti - 2021.