clanak False

Darivanje korisnika zagrebačkih domova za starije osobe

01.04.2021.
Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević posjetila je korisnike Doma za starije osobe Trešnjevka kojima je, nakon što joj je priređen prigodan program dobrodošlice, uručila tradicionalne uskrsne darove.

Ovaj je Dom, kao i svi ostali, napravio  značajne stvari u protekloj godini. Pohvalila bih sve djelatnike koji su u vrijeme epidemije koronavirusa žrtvovali svoje vrijeme i posvetili ga svojim korisnicima. Također sam ponosna što smo u ovim teškim vremenima pokazali solidarnost i zajedništvo zbrinjavajući više od 70 korisnika s potresom pogođenih prostora u Sisačko- moslovačkoj županiji. Simbolični darovi što smo ih donijeli u sve zagrebačke domove mali su znak pažnje kako biste znali da nam je stalo do kvalitete vašega života i da mislimo na vas, poručila je zamjenica Pavičić Vukičević.

Ravnateljica Tatjana Brozić Perić je zamjenici gradonačelnika i njezinim suradnicima iskazala dobrodošlicu u najveći zagrebački Dom koji pruža smještaj za 622 korisnika na dvije lokacije. Također, uime svih korisnika Doma i u svoje osobno ime je zahvalila na prigodnim darovima.

Nakon podjele paketa u Domu Trešnjevka, zamjenica je obišla i Dom za starije osobe Dubrava gdje je korisnicima također uručila prigodne poklone.

Kako bi radost darivanja podijelila i s korisnicima ostalih 9 domova, zamjenica gradonačelnika dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević obratila se korisnicima virtualno putem digitalne čestitke.

Već tradicionalno, u organizaciji Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom darove će dobiti 3 666 korisnika iz svih 11 gradskih domova.

Gradske vijesti - 2021.