clanak False

Gradonačelnik čestitao mladim robotičarima

01.07.2021.
U povodu uspjeha na svjetskom natjecanju u robotici RoboCup 2021, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević čestitao je mladim hrvatskim robotičarima:
 

Drage učenice i dragi učenici, poštovani gospodine Krnjajiću!

Od sveg vam srca čestitam na uspjehu što ste ga kao predstavnici Republike Hrvatske postigli na ovogodišnjem RoboCupu, jednom od najvećih međunarodnih natjecanja iz robotike te na sjajnome rezultatu s robotičkog natjecanja FIRST LEGO League Open International. 

Iznimno su me obradovali i ponosom ispunili rezultati koje ste ostvarili! Vaši uspjesi su rezultat svakodnevnoga dugogodišnjeg rada, truda, zalaganja i odricanja. Osim što je ovo vaš veliki osobni uspjeh, vjerujem da ćete stečenim znanjima i vještinama pomagati izgradnju boljega i pravednijeg društva kakvu Zagreb i Hrvatska streme.

Poseban pozdrav i zahvalu upućujem Vama gospodine Krnjajiću, svim mentoricama i mentorima, učenicama i učenicima – sudionicima ovogodišnjih natjecanja te članicama i članovima Hrvatskoga robotičkog saveza na volji, trudu i ljubavi koje svakodnevno ulažete u rad s učenicama i učenicima i koje  inspirirate i potičete na ostvarivanje iznimnih rezultata! 

Čvrsto sam uvjeren da ćete s odličnim radom i ostvarivanjem impresivnih rezultata i postignuća nastaviti!

Gradske vijesti - 2021.