clanak False

Javni poziv za analizu tržišta za uređenje stanova i poslovnih prostora

12.02.2024.
Grad Zagreb planira započeti postupak javne nabave ODRŽAVANJE I UREĐENJE STANOVA, POSLOVNIH PROSTORA I OBJEKATA U IMOVINI GRADA U STANJU PODOBNOM ZA STANOVANJE ODNOSNO KORIŠTENJE. Predmet nabave će biti građevinsko obrtnički radovi na tekućem održavanju i uređenju stanova, poslovnih prostora i objekata u imovini Grada, kojima se dovode u stanje podobno za stanovanje, odnosno korištenje.
Shodno tome, ovim putem sukladno članku 198. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16 i 114/22) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), u nastavku ove obavijesti, Grad Zagreb objavljuje zahtjeve vezane za nabavu.
Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da pripreme prijedloge prema predloženim tehničkim specifikacijama i procijenjenoj vrijednosti nabave sukladno danim zahtjevima Naručitelja najkasnije do 20.02.2024. godine na adresu elektroničke pošte upravljanje-imovinom@zagreb.hr.

Tekst poziva možete preuzeti ovdje.
Prilog 1 Troškovnik
Prilog 2 Uvjeti javne nabave

Natječaji/ pozivi / javne rasprave