clanak False

Konferencija "Živjeti starost"

16.09.2019.
Poštovani/a,
izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Konferenciju "Živjeti starost – izazov za pojedinca, obitelj i društvo" s međunarodnim sudjelovanjem koja će se održati u Zagrebu, od 1. do 3. listopada 2019., u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te u suradnji sa Zakladom "Zajednički put".
 
Riječ je o jedinstvenoj konferenciji u Republici Hrvatskoj posvećenoj životu u starijoj životnoj dobi iz perspektive različitih stručnjaka s fokusom na planiranju vlastitog starenja i društvenog planiranja starenja.
 
Promocija interdisciplininarnog pristupa starenju jedan je od osnovnih ciljeva ove Konferencije. Stoga je Konferencija namijenjena stručnjacima iz područja socijalne skrbi i demografije, zdravstva i farmacije, psihologije, sociologije, ekonomije i poduzetništva, prava, mirovinskog osiguranja, arhitekture te svima zainteresiranima za ovu temu.
 
Predstavljanje inovacija, razmjena iskustava i znanja među stručnjacima, kao i zaključci Konferencije bit će poticaj za daljnji razvoj i unapređenje modela skrbi za starije osobe.
 
Odabrali smo najaktualnije stručne teme te vrhunske inozemne i domaće predavače, a ovim putem Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem na Konferenciji otvorite put kreiranju društva u kojem će se kvalitetno živjeti (u) starost(i).
Preliminarni program Konferencije potražite na www.zivjetistarost2019.org.
 
Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!
 
Predsjednica Organizacijskog odbora:
Romana Galić, univ. spec. act. soc.