clanak False

Predstavnici NK Croatia Sesvete kod gradonačelnika

U povodu ulaska i trećeg zagrebačkog kluba u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, gradonačelnik Milan Bandić, primio je predstavnike Nogometnog kluba Croatia Sesvete koje je predvodio predsjednik Kluba Zvonko Zubak.
10.10.2008.

U povodu ulaska i trećeg zagrebačkog kluba u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, među kojima su bili zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić, član Poglavarstva Duško Ljuština i pročelnica Ureda za obrazovanje kulturu i šport Jelena Pavičić Vukičević, primio je predstavnike Nogometnog kluba Croatia Sesvete koje je predvodio predsjednik Kluba Zvonko Zubak.

Osim što su gradonačelniku zahvalili na dosadašnjoj podršci, gosti su mu uručili i prijedlog projekta javno privatnog partnerstva prema kojem bi se, kako su istaknuli, mogao riješiti problem gradnje stadiona s pripadajućim sportskim objektima u Sesvetama.
Naime, Sesvećani nemaju adekvatne prostorije i teren za igranje prvoligaških nogometnih utakmica, pa su tako do nedavno putovali u Veliku, a od šestog prvenstvenog kola svoje utakmice igraju na stadionu u Kranjčevićevoj.

Neovisno o izboru modela rješavanja ovog problema, gradonačelnik je najavio nastavak podrške i izrazio nadu da će već idućeg ljeta Sesvećani utakmice igrati na svom terenu. Naglasio je također i zadovoljstvo što Zagreb ima novog prvoligaša koji će u ovom ali i prvenstvenima što dolaze igrati značajnu ulogu.

Sastanku su, uz predsjednika Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepana Vugleka, prisustvovali i direktor Kluba Mato Šimić, član uprave Zvonimir Šeparović, te međunarodno priznati trener Ljubo Petrović koji je od ove sezone novi trener Croatie, a susretu u Poglavarstvu prisustvovao je i proslavljeni hrvatski reprezentativac Davor Šuker.


Gradske vijesti - 2008.