clanak False

Prijedlog popisa udruga kojima su odobrena/nisu odobrena financijska sredstva

05.06.2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanje posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama iz Proračuna Grada Zagreba za 2018. 

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja Zaštita zdravlja iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite potrošača iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa udruga iz područja pružanja socijalne usluge privremenog smještaja iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projakata udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži iz Proračuna Grada Zagreba za 2018. 

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja sustava civilne zaštite iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.

Javni natječaj za financiranje programa i projekta udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije iz Proračuna Grada Zagreba za 2018.