clanak False

ZagrebPlan 2020 - Radionica SWOT analize članova Partnerskog vijeća Grada Zagreba

19.04.2017.

   

 slika 1                                                                                           slika 2

 

U sklopu pripreme analitičkih podloga za ZAGREBPLAN 2020, 7. svibnja 2014. u ZgForumu je održana radionica na kojoj su članovi Partnerskog vijeća grada Zagreba  raspravili nalaze prethodne SWOT analize te nalaze osnovne analize izrađene za potrebe izrade nove Razvojne strategije Grada Zagreba – ZagrebPlan 2020.

Radionicu su vodile dr.sc. Irena Đokić i dr.sc. Jelena Budak iz Ekonomskog instituta. Na temelju prezentiranih materijala prethodne SWOT analize radne skupine kojoj su prisustvovali predstavnici gradskih ureda i službi Grada Zagreba te Zagrebačkog holdinga, te sažetaka osnovne analize članovi Partnerskog vijeća su unutar svojih područja struke recenzirali rezultate na osnovu kojih će se krenuti u sljedeću etapu.

Budući da se prema Zakonu kroz cijeli proces izrade razvojne strategije mora provoditi ex-ante evaluaciju radionicu je pratitla dr.sc. Sanja Maleković i njezini kolege s Instituta za razvoj i međunarodne odnose koji zaduženi za vanjsko vrednovanje procesa izrade ZagrebPlana 2020.

Dobivene informacije, nalazi i zaključci radionice SWOT analize članova Partnerskog vijeća Grada Zagreba dodatno će se obraditi te koristiti daljnjoj pripremi analitičkih podloga te kao podloge za naredne radionice.