clanak False

Započeli radovi na izgradnji rotora Šestine

23.04.2021.
Danas su započeli radovi na izgradnji rotora Šestine, a izvodit će se  u tri faze: rušenje Župnog dvora na lokaciji Šestinski vijenac 1; izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda i javnog kanala te izgradnja kružnog raskrižja Šestinska cesta – Šestinski vijenac – Šestinski trg.

"Ovo je trenutak radosti i ponosa za sve nas zato što će nakon uklanjanja ovog objekta te rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže i izgradnje rotora, ove gužve koje ste svi prilikom dolaska imali priliku vidjeti, biti stvar prošlosti", rekla je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević. "Svima nam je u cilju da imamo siguran promet bez gužvi. Ova će nam investicija u vrijednosti od oko 10 milijuna kuna sasvim sigurno to omogućiti", naglasila je te je potom zahvalila Vijeću Gradske četvrti Podsljeme, župniku Robertu Šreteru i svim službama.

Zadovoljstvo zbog započetih radova je izrazio i Krešimir Kompesak, donedavni predsjednik Gradske četvrti Podsljeme pa je Gradskoj upravi na čelu sa zamjenicom Pavičić Vukičević zahvalio te je sugrađane zamolio za razumijevanje i strpljenje do završetka radova u rujnu ove godine.
 

Gradske vijesti - 2021.