clanak False

Završnica CRO Race 2019.

06.10.2019.
Šesta -završna- etapa profesionalne biciklističke utrke CRO Race 2019. na relaciji Sveta Nedelja - Zagreb, održana je danas, a završila je na Trgu svetog Marka vožnjom u dva kruga središtem Zagreba.

“Biciklistički sport zauzima važno mjesto u svjetskoj promociji destinacija te mi je osobito drago što je Zagreb kao domaćin prepoznat ne samo kao izvrstan suorganizator već i kao grad u kojem je biciklizam važna karika u turističkoj ponudi. Ove godine ugostili smo timove iz najvišeg ranga klasifikacije, a sportska uzbuđenja i najljepše kadrove Hrvatske, pa tako i samu  završnicu, posredstvom Tv prijenosa poslali smo na sve kontinente.”, kazao je gradonačelnik Milan Bandić  uručujući nagradu pobjedniku zadnje etape i pobjedniku mladi vozači do 23 godine.

Jedna od najljepših sportskih razglednica Hrvatske, CRO Race 2019., krenula je 1. listopada iz Osijeka, a obuhvatila je čak šest etapa odnosno 1.022 km. S obzirom na to da je navedena utrka uvrštena u kalendar Svjetske biciklističke organizacije imali smo priliku ugostiti ponajbolje bicikliste i biciklističke timove  i uživati u najvećem hrvatskom biciklističkom sportskom događaju.