clanak False

Životopisi članova Uprave ZGH

19.04.2017.

Nova Uprava ZGH - foto ZNA.hr

  • Dejan Fičko, predsjednik Uprave 
Dejan Fičko rođen je 1975. godine u Borasu, Švedska. Završio poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Radno iskustvo počinje u trgovačkom lancu Merkur gdje tijekom deset godina radi na raznim pozicijama, od komercijaliste do direktora nabave za hrvatsko tržište. Nakon toga, radi u Sjemenarni Zagreb d.o.o. kao izvršni direktor te u Pevecu na pozicijama komercijalnog direktora i člana Uprave za komercijalu.
  • Marija Cvrlje, članica Uprave za javnu nabavu
Marija Cvrlje rođena je 1959. godine u Sinju. Diplomirala na Pravnom fakultetu u Splitu. Radno iskustvo započinje u Centru za upravu i pravosuđe Zagreb kao profesor grupe pravnih predmeta, a nakon toga radi u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, u tvrtci Mentorex d.o.o. i u Ministarstvu financija. Odlukom Hrvatskog Sabora imenovana za zamjenicu predsjednice Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave. Zadnjih nekoliko mjeseci radi u tvrtci Temporis savjetovanje d.o.o. Zagreb na poziciji savjetnik – konzultant za javnu nabavu, koncesije i javno – privatno partnerstvo.
  • Daniela Franić, članica Uprave za pravne poslove
Daniela Franić rođena je 1974. godine u Splitu. Diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu i položila pravosudni ispit. Radno iskustvo stječe na raznim pozicijama u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkom holdingu d.o.o. Karijeru počinje kao samostalni upravni referent za imovinsko pravne poslove, pa do šefa Službe za zastupanje Grada i funkcije pomoćnice pročelnika za zastupanje. Nakon toga prelazi u Upravu Zagrebačkog holdinga kao članica Uprave za pravne poslove i kao privremena upraviteljica.
  • Denis Nikola Kulišić, član Uprave za komunalne usluge
Denis Nikola Kulišić rođen je 1970. godine u Zagrebu. Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a poslijediplomski studij završava na Ekonomskom fakultetu. Profesionalnu karijeru započeo kao inženjer na HRT-u. Nakon toga u tvrtci Siemens radi na poslovima tehničke podrške prodaji u Beču. U Odašiljačima i vezama četiri godine bio predsjednik Uprave Društva. U Vipnetu radio kao rukovoditelj Odjela SAT TV i kao prokurist u Digi Sat TV d.o.o. Zadnju godinu radi i kao voditelj prodaje TV usluge za CEE regiju u Telekomu Austrija.
  • Krešimir Kvaternik, član Uprave za financije
Krešimir Kvaternik rođen je 1970. godine u Varaždinu. Diplomirao je međunarodnu ekonomiju i političke nauke na kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu. Završava MBA, magisterij iz poslovnog upravljanja na IEDC Bled School of management. Karijeru započinje u konzultantskoj tvrtci Ernst &Young Management Consultint te nastavlja u Deloitte-u gdje vodi razne projekte unapređenje poslovanja, razvoja, strategiji i reinženjeringa poslovnih procesa. Nakon toga radi u CEMEX-u na mjestu managera za razvoj poslovanja, strateško planiranje i akvizicije, kao član Uprave za financije radi u Financijskoj Agenciji, a onda i u STSI d.o.o. INA Grupi, a potom u Petrokemiji kao član Uprave za restrukturiranje, prodaju i nabavu.