clanak False

Besplatna predstava za prvoškolce u kazalištu Žar ptica

31.08.2020.
Na početku svake sezone Gradsko kazalište Žar ptica svim učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima tradicionalno priređuje dobrodošlicu. Tako ih i ove nedjelje, 6. rujna u 11 sati Žar ptica poziva u Bijeničku 97, kako bi se prije prvog dana škole zajedno proveselili uz besplatnu predstavu DURICA - MALE LJUBAVI.
 
Poznati strip Ivice Bednjanca, na scenu je prema dramaturškom predlošku Dunje Fajdić, koja istovremeno igra glavnu ulogu, režirala Renata Carola Gatica. Igraju još i Petar Atanasoski, Karolina Horvat, Dean Krivačić, Zoran Pribičević, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić, Gorana Marin i Paola Slavica.
 
Priča o Durici, Bibiju i Leli, o velikom prijateljstvu malih ljudi, koji su upravo krenuli u prvi razred, moći će gledati ograničeni broj gledatelja, maksimalno pedeset, zbog poštivanja
obveznog razmaka. Ulaznice se podižu 1 sat prije početka predstave na blagajni kazališta. S ciljem da se svi posjetitelji i djelatnici u  GK Žar ptica osjećaju sigurno i opušteno, primjenjivat će se sve propisane higijenske i sigurnosne mjere.
 
Upute i preporuke za posjetitelje dostupne su na webu kazališta.
Rezervacije nisu moguće.

Aktualno