clanak False

Deset godina fašničke tradicije u Lisinskom uz kultni rock band Psihomodo pop

07.02.2019.
Deset godina fašničke tradicije u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog  ove će se godine obilježiti uz  kultni rock band Psihomodo pop. Okrugla godišnjica Lisinskog pod maskama održat će se u subotu, 23. veljače u 20 sati, a vrhunska karnevalska zabava održat će se u svim prostorima Koncertne dvorane.

Psihomodo pop domaći je rock bend koji ove godine obilježava 35. godišnjicu beskompromisne svirke, vrhunskih live nastupa, važnih albuma za domaću diskografiju i velikih hitova. Karizmatični frontmen benda Davor Gobac oduvijek je plijenio pozornost svojim neponovljivim izvedbama pjesama i osebujnim scenskim nastupom te svojom neizmjernom energijom i duhovitošću već desetljećima jednako privlači mlade generacije, kao i one koji su rasli i stasali uz njihove nezaboravne pjesme. 

Uz Psihomodo pop nastupit će i Disco magic band. Riječ je o splitskom glazbenom projektu bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda.

Više informacija o izvođačima i programu možete pronaći ovdje.

Aktualno