clanak False

Djeca Zagreba za djecu Gline i Jabukovca - akcija kazališta Žar ptica

09.02.2021.
Gradsko kazalište Žar ptica u ponedjeljak 15. veljače posjetit će djecu i nekoliko obitelji nastradalih u potresu u Glini i Jabukovcu i odigrati predstavu “Ti i ja mali medo“ za 120 učenika prvih i drugih razreda tamošnjih osnovnih škola.
 
Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banovine želimo prenijeti poruke ohrabrenja i podrške od djece Zagreba kroz akciju Srce koje spaja.
 
Pozivamo i vas da nam se pridružite svojom porukom prijateljstva. To može biti crtež ili pismo, neki slatkiš ili neka vaša sitnicu koja doslovno stane u malu vrećicu. Napišite svakako od koga je… i ne zaboravite nacrtati… srce… koje ćete poslati svojoj nepoznatoj prijateljici ili prijatelju.
 
Svoja pisma ili paketiće, možete donijeti u Žar pticu do petka 12.2. između 9:00 i 14:00 ili u nedjelju 14.2. ako dolazite na jednu od izvedbi  “Ti i ja mali medo“ u 11:00 i 12:30.
 
Veliki i Mali medo, Vesna Ravenšćak i Berislav Tomičić preuzet će ih poslije predstave i odmah sutradan ponijeti u Glinu i okolicu kako bi ih predali vašim vršnjacima. Budite i vi djelić Srca koje spaja, zajedničke akcije djece Zagreba i našeg kazališta, koja će se nastaviti i sljedećih mjeseci kada nam je planu posjetiti djecu Petrinje, Siska, Kostajnice i okolice.
 
Više informacija na poveznici ovdje.

Aktualno