clanak False

Gradonačelnik obišao pogon društva Delt papir d.o.o.

11.02.2021.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika i predsjednice Uprave Zagrebačkog holdinga Ane Stojić Deban, obišao je danas pogon tvrtke Delt papir d.o.o. u prostorima Podružnice Robni terminali Jankomir. 

Suvlasnici tvrtke Alen Krajačić i Krunoslav Kišak upoznali su gradonačelnika i njegove suradnike s proizvodnjom i pogonom zagrebačke tvrtke koja se više od 20 godina bavi proizvodnjom higijenskih proizvoda od papira, a prepoznatljiva je po vlastitom brendu O-la-la.  

Osim vlastitih robnih marki, u pogonu se proizvode i higijenski papirni proizvodi za trgovačke lance kao što su Metro, Spar i Plodine. U lipnju prošle godine Društvo je pokrenulo vlastitu proizvodnju zaštitnih maski certificiranih u laboratorijima EU.

Od siječnja 2013. godine poslovanje su organizirali u prostorima Podružnice Robni terminali Jankomir. Upravo zahvaljujući odličnoj suradnji s predstavnicima Zagrebačkog holdinga, Društvo je u periodu od početka 2013. godine do danas doseglo zaposlenost veću od 80 djelatnika, a posjeduje jednu od najmodernijih konverting linija papirne konfekcije te je proizvodne kapacitete od tada do danas povećalo za gotovo 100%.

Tvrtka je podijeljena na dva segmenta; konzumni dio se odnosi na proizvode za kućanstvo, ručnike, toaletni papir i salvete, koji se u supermarketima u Hrvatskoj prodaju pod brendom O-la-la ili određenom robnom markom, drugi je takozvani program Professional, a riječ je o proizvodnji ručnika i toaletnog papira u rolama za dječje vrtiće, škole, kafiće, banke, odnosno javne sanitarne prostore.

Danas svoje proizvode izvoze u više od 26 zemalja Europske unije, okruženja i Bliskog Istoka, a izvoz premašuje 50% ukupno ostvarenog prometa.

Unatoč pandemiji uzrokovanoj COVID-19 virusom, Društvo kontinuirano zapošljava i ulaže. Tako su prošle godine zatvorili investiciju u vrijednosti od 15 milijuna kuna za nabavu nove proizvodne linije, a plan investiranja za ovu godinu iznosi preko 10 milijuna kuna.

Gradske vijesti - 2021.