clanak False

Humanitarni koncert “To je tvoja zemlja“ u Lisinskom

15.01.2019.
Hrvatska liga protiv raka u povodu  52. godišnjice osnutka i Svjetskog dana borbe protiv raka u utorak, 5. veljače 2019. u 20 sati organizira gala koncert “To je tvoja zemlja“ u spomen na pjevača Vicu Vukova koji nas je napustio prije 10 godina. Na koncertu će nastupit jedan od najboljih hrvatskih tenora Đani Stipaničev, a posjetitelji koncerta imat će prigodu čuti i uživati u bezvremenskim Vicinim uspješnicama kao što su Mirno teku rijeke, Bodulska balada, Bokeljska noć, Pismo ćali, Dalmatinska elegija, Zvona moga grada i dr.

Uz pratnju Revijskoga orkestra Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Krešimira Batinića, Đaniju Stipaničevu pridružit će se Radojka Šverko i Tomislav Bralić i - prvi put u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog - Vicina unuka Vita Vukov te klapa Ragusavecchia.
 
Prihod od ovog koncerta namijenjen je radu Hrvatske lige protiv raka i Zajednice pacijenata oboljelih od raka sv. Juraj koja okuplja onkološke bolesnike s brojnim potrebama, a djeluje u sklopu Hrvatske lige protiv raka. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Vlade RH, predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i u sustavu Ulaznice.hr.

Informacije o koncertu možete pronaći ovdje

Aktualno