clanak False

Kako živi Antuntun u petak popodne u 17:55 sati u Žar ptici

02.11.2020.
U kazalištu Žar ptica u petak, 6.11. u 17:55 sati možete pogledati hit predstavu za najmlađe Kako živi Antuntun.

Antuntun doista živi na svoj način. On je originalan i poseban, zanimljiv u svojoj neobičnosti i zaigranosti. Grigor Vitez kroz niz snažnih slika u ovoj pjesmi opisuje neobične dogodovštine iz života ovog simpatičnog, zaigranog čudaka koji “jaja za leženje u vrtu sadi”, “snijegom soli ovce”,”loncem hvata mrak”, a “bicikl na livadu tjera da pase”. Antuntun nam vješto pokazuje kako je moguće živjeti drugačije, “na svoj način” i biti sretan.
U naslovnoj ulozi je Ante Krstulović, a ulaznice su u prodaji na www.ulaznice.hr
 
U istom kazalištu u nedjelju, 8.11. u 11 sati možete pogledati njihovu  najdugovječniju predstavu za najmlađe Ti i ja mali medo.

Kako će Veliki Medo odgojiti Maloga Medu, kako ga osloboditi dječjih strahova, kako ga naučiti da kuću drži urednu? Kako odgovarati na njegova neumorna zapitkivanja… Na sva ta pitanja duhovito, razigrano i raspjevano odgovorit će naša predstava. Ti i ja mali medo, prema slikovnici Martina Waddella, neodoljiva je priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju koja će nas poučiti da biti blizak s djetetom ne znači sve mu dozvoljavati.

U ulogama Velikog i Malog mede su Vesna Ravenšćak Lozić i Berislav Tomičić, a ulaznice su u također u prodaji na www.ulaznice.hr

Aktualno