clanak False

Ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti

16.06.2020.
Ljeto u MSU već je šest godina prepoznato kao najkvalitetnije i najpopularnije multimedijsko ljetno događanje ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već po ocjeni kritičara i u ovom dijelu Europe te po ocjeni struke, medija i publike predstavlja jedan od najboljih kulturnih i multimedijskih festivala koji je do sada posjetilo preko 35 tisuća posjetitelja.

U novoj sezoni LJETA U MSU očekuju vas 4 nezaboravna koncerta na atraktivnim lokacijama – garaži MSU i na platou kod tobogana Muzeja suvremene umjetnosti!

Jedinstveni multimedijalni program već sedmo ljeto za redom tradicionalno subotama donosi spoj vrhunskih umjetničkih sadržaja po načelu čak „4 u 1“: glazba, film, izložbe i performansi! Dakle, za cijenu jedne ulaznice čak četiri umjetnička događaja!

Ove godina na najposebniju ljetnu pozornicu u gradu dolaze sve sami vrhunski izvođači regije. Sezonu 27. 6. otvaraju LADO Electro - nevjerojatan, čaroban spoj modernog i tradicionalog, elektro i etno poetike, a nakon njih, jedna od najznačajnijih i najsvestranijih osobnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni – Tamara Obrovac koja je ove godine nominirana za čak tri Porina, nastupit će 4. 7. uz vrhunskog jazz pijanista Matiju Dedića i genijalnog bubnjara Krunu Levačića. Frontmen jednog od naših najpopularnijih bendova, Hladnog piva i jedan od najznačajnih autora regije, Mile Kekin nastupa 11. 7., a sezonu ćemo zaokružiti 18. 7. koncertom najboljeg repera i hip-hop tekstopisca regije – Ede Maajke.

Više o programu LJETO U MSU 2020! možete pročitati ovdje.

Aktualno