clanak False

Mariachi Los Caballeros i Ricardo Luque & Amigos na Bundek donose duh Meksika i Kube

21.07.2021.
Program Ljetne pozornice Bundek u srijedu, 21. srpnja nastavlja se najljepšim arijama iz opereta Šišmiš, Vesela udovica i Grofica Marica koje će u 21 sat izvesti članovi opernog komornog kazališta Opera B.B. - sopranistica Lidija Horvat Dunjko, mezzosporanistica Blanka Tkalčić, tenor Siniša Galović i bariton Ronald Braus uz Orkestar mladih glazbenika i dirigenta Darijana Ivezića. 
 
Sve ljubitelje operete očekuje bogati program, a dolazak su najavili i naša poznata kazališna, televizijska i filmska glumica i pjevačica Mila Elegović, kazališna, televizijska i filmska glumica Ankica Dobrić, naš baletni plesač, pedagog i koreograf Dinko Bogdanić te mnogi drugi. 
 
U četvrtak, 22. srpnja na obale Bundeka duh Meksika i Kube donijeti će Mariachi Los Caballeros i Ricardo Luque & Amigos.  Dvostrukim programom Ricardo i Caballerosi zapalit će publiku Ljetne pozornice Bundek te posjetiteljima prirediti pravi meksičko-kubanski spektakl.
 
Vrući latino ritmovi čekaju vas od 21 sat, stoga ne propustite dvostruku glazbenu poslasticu koja će napuniti tribine Ljetne pozornice Bundek.
 
U petak, 23. srpnja program zatvara Tamburaški orkestar HRT-a pod dirigentskom palicom maestra Siniše Leopolda uz soliste Dragu Diklića i Josipu Lončar. Na programu su najljepše pjesme posvećene Zagrebu.
 
*Koncerti počinju u 21:00 sat. Ulaz na sve programe je slobodan, ali će biti kontroliran te ograničen u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Iz istih razloga broj sjedećih mjesta bit će ograničen. Prema uputama HZJZ-a bit će provedena i evidencija posjetitelja, pa se svi zainteresirani mole da dođu na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.
 
Sve informacije potražite i na Facebook stranici Ljetna pozornica Bundek 2021.
 

Aktualno