clanak False

Odvoz glomaznog otpada

15.05.2020.
Nakon razornog potresa građani Zagreba mogli su iznositi glomazni otpad ispred svojih objekata. Od ovog tjedna, glomazni otpad se ponovo odvozi planski, isključivo putem obrasca izravno od Čistoće.
 
 Građani su na kućne adrese, uz račune Zagrebačkog holdinga početkom ove godine, zaprimili obrazac Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se koristi u okviru javne usluge, bez naknade za odvoz od 2 m3.
 
 Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr, ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr ili u izravnom kontaktu na brojeve telefona 01/ 6146-555 i 01/ 6146-565 u vremenu od 7 do 20 sati. Nakon zaprimanja zahtjeva građani će u najkraćem mogućem roku dobiti termin odvoza.
 
 Ističemo kako građani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od naših reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta.
 
 Pazimo zajedno na čistoću našeg Zagreba i još jednom molimo da se glomazni otpad iznosi u individualno dogovorenom terminu!