clanak False

Piaf! The Show u Lisinskom

14.12.2018.
Na stalnom proputovanju svijetom fantastični glazbeno-scenski projekt Piaf! The Show oduševljava tisuće ljubitelja lika i djela legendarne Edith Piaf. Za veliki uspjeh nedavno je nagrađen u sklopu konferencije Midem koja svake godine u Cannesu okuplja najbolje stručnjake iz glazbene industrije. Kao jedan od najuspješnijih francuskih projekata u svijetu u 2017. godini, nastavio je s uspješnim radom i u 2018. koju je obilježio nastavak velike turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi, a za sam kraj godine  15. prosinca dolazi u Koncertnu dvoranu Lisinski.

Prepoznatljiv stil francuskog kabarea s kraja 19. i početka 20. stoljeća, neizostavni je dragulj francuske kulture koji ste do sada mogli doživjeti samo u Parizu. Poznati redatelj Gil Marsalla ispunio je želju obožavateljima diljem svijeta i stvorio putujući spektakl koji na najpoznatije pozornice dovodi jedinstveni francuski šarm uz najveće hitove Edith Piaf.

U glavnoj ulozi je glumica i pjevačica Anne Carrere koja čudesno vjerodostojno donosi boju glasa Edith Piaf uz neizostavan karakter koji upotpunjuje kvalitetu doživljaja. Prozvana "jedinom autentičnom nasljednicom" Edith Piaf, dolazi s juga Francuske, karijeru je započela u raznim talent showovima, a prethodno se školovala u području jazz i klasične glazbe. Emocijom i vokalnim mogućnostima zaradila je stojeće ovacije čak i u prestižnom Carnegie Hallu, zbog čega je mnogi kritičari već vide kao neizostavni dio Broadwayskih pozornica.
"La Vie En Rose", "Non, je ne regrette rien", "Hymne á l'amour", "Jezebel", "Mon Manege A Moi" ili "Mon Dieu" samo su neke od evergreena u kojima će moći uživati svi posjetitelji ovoga koncerta.

Ulaznice po cijeni od 200,250,300 i 330 kn mogu se kupiti online ili na blagajni Dvorane

Aktualno