clanak False

Počeli radovi na izgradnji parkirališta kod Gimnazije Sesvete

03.02.2021.
Gradonačelnik Milan Bandić danas je u Sesvetama nazočio početku radova na uređenju parkirališta sportske dvorane Gimnazije Sesvete. Novouređeno će parkiralište raspolagati sa 147 mjesta za automobile te s trima za autobuse, a vrijednost prve faze radova procijenjena je na oko dva milijuna kuna s PDV-om.

Otkako je Grad Zagreb započeo graditi infrastrukturne obrazovne objekte – škole, vrtiće, školske sportske dvorane, izgrađeno ih je preko 400, a 1/3 smo realizirali u zadnjih 20 godina, rekao je gradonačelnik Milan Bandić, potom je Sesvećanima zahvalio na strpljenju te je najavio postavljanje javne rasvjete uz šetnicu.

Ravnatelj sesvetske gimnazije Slavko Ivanković je izrazio zadovoljstvo što će nova parkirališna mjesta moći koristiti rekreativci, sportaši i građani. Parking i prateći sadržaji što su regulirani ovim projektom doprinose podizanju ne samo sportske kulture nego i kulture življenja u Sesvetama, rekao je ravnatelj.

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić je naglasio da će parking biti na raspolaganju svim sugrađanima i svim posjetiteljima sportske dvorane.

Raduje me što nastavljamo s izgradnjom infrastrukturnih školskih objekata na području Grada Zagreba. Gradonačelnik je 2001. otvorio ovu sportsku dvoranu, tj. objekt koji podiže obrazovni, ali i životni standard u Sesvetama, rekao je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Gradske vijesti - 2021.