clanak False

Sastanak s ravnateljima ustanova socijalne skrbi čiji je osnivač Grad Zagreb

07.04.2021.
Na inicijativu zamjenice gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Jelene Pavičić Vukičević, u Gradskoj upravi danas je održan sastanak s 19 ravnatelja ustanova socijalne skrbi (11 domova za starije osobe, Doma za djecu i odrasle - žrtve obiteljskog nasilja "Duga - Zagreb", Centra za pružanje usluga u zajednici "Savjetovalište Luka Ritz", Centra za pružanje usluga u zajednici „Novi Jelkovec“, Centra za rehabilitaciju Silver, Dnevnog centra za rehabilitaciju djece i mladeži „Mali dom – Zagreb“, Ustanove "Dobri Dom" Grada Zagreba, URIHO - Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom i Zaklade "Zajednički put").

Pavičić Vukičević zahvalila je ravnateljima na iznimno kvalitetnoj brizi o najranjivijim sugrađanima, što osim osiguranih egzistencijalnih potreba, uključuje i osiguravanje očekivane razine kvalitete života u ovom teškom razdoblju kriznih situacija, epidemije i potresa koji su zadesili naš grad.
Izrazivši nadu da će se dobra suradnja Grada i ustanova nastaviti, zamjenica je istaknula spremnost Grada za daljnje unapređenje zagrebačkog sustava socijalne skrbi kao i na izazove koje pred sve nas stavlja razdoblje koje dolazi.

Gradske vijesti - 2021.