clanak False

Zagreb Open Grand Prix 2021.

18.01.2021.
U Maloj dvorani Doma sportova gradonačelnik Milan Bandić otvorio je finalne borbe na 8. međunarodnom hrvačkom turniru Grand Prix Zagreb Open 2021., te uručio medalje najboljima.

Na dvodnevnom turniru koji se održao u organizaciji Svjetske hrvačke federacije,  sudjelovalo je više od 220 hrvača iz 20 zemalja svijeta.

Predsjednik saveza hrvačkih športova grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić zahvalio je  Svjetskoj hrvačkoj federaciji što su omogućili da se jedan od najvećih turnira održi upravo u gradu Zagrebu, te istaknuo kako je ovo drugi turnir u posljednja dva mjeseca koji se održava upravo ovdje u Domu sportova.

Gradonačelnik Bandić zaželio je svim natjecateljima puno uspjeha i što bolje rezultate kako na današnjem finalu tako i na dolazećim natjecanjima koja su pred njima.

Zagreb Open Grand Prix 2021. okupio je zasigurno ponajbolje hrvače iz cijeloga svijeta, a nastavljamo s kampom u Poreču iduća dva tjedna. Postajemo jedna velika hrvačka destinacija. Nadam se da se sljedeće godine vidimo u boljem okruženju kada je riječ o pandemiji koja je zadesila cijeli svijet, istaknuo je predsjednik hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović.

Predsjednik Svjetske hrvačke federacije i član Olimpijskog odbora Nenad Lalović zahvalio je gradonačelniku Milanu Bandiću što je uvijek uz sportaše, a naročito hrvače. Ovo natjecanje veliki je napredak za Savez hrvačkih športova grada Zagreba, podržan od strane Ministarstva sporta. Susrećemo se s novim izazovima i vjerujem da će i ovaj turnir pomoći da se hrvači, treneri a i suci pripreme što bolje za nadolazeće Olimpijske igre.

Gradske vijesti - 2021.