clanak False

Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih predstava

21.05.2020.
Nakon dvomjesečne stanke Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava. Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više: H.E.J.T.E.R.I, Huddersfield, Dobro je dok umiremo po redu, Eichmann u Jeruzalemu.

Detaljni raspored izvedbi potražite ovdje.

Cijene ulaznica su 70 kuna (za predstave u dvorani Istra:  H.EJ.T.E.R.I, Huddersfiled, Eichmann u Jeruzalemu) i 60 kuna (za predstavu u dvorani Polanec: Dobro je dok umiremo po redu).

Za vrijeme trajanje karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poput Črne mati zemle, na besplatno online gledanje. Ovoga puta svoju publiku mole za pomoć . Stoga iz Kazališta ističu kako, nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete.  

Ulaznice se  mogu rezervirati i kupovati online na njihovu webu, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.

U ZKM-u provode i preporučene epidemiološke mjere. Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen.

Aktualno