clanak False

Zamjenik Korlaet obišao nove prostorije ZNS-a

15.09.2021.
Na poziv Tomislava Svetine, predsjednika Zagrebačkog nogometnog saveza, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet danas je obišao nove poslovne prostorije ZNS-a koje su smještene u sklopu Stadiona Zagreb.

Nakon što je pozdravio sve nazočne, zamjenik Korlaet je iskazao zadovoljstvo zbog uređenja novog doma ZNS-a koji je sada adekvatan namjeni te je siguran kako i dolikuje stogodišnjoj zagrebačkoj sportskoj instituciji. „ Svjesni smo da dobre sportske rezultate treba pratiti i adekvatna infrastruktura, stoga pozdravljamo svako ulaganje u sport. Grad Zagreb ima 53 nogometna stadiona i igrališta, a u proteklih nekoliko godina, točnije od 2017. do 2020., u održavanje, uređenje i obnavljanje je uloženo 75 milijuna kuna sredstava. U skladu s mogućnostima nastavit ćemo ulagati u sportsku infrastrukturu  kako bi se Zagreb nastavio profilirati kao sportski grad“, kazao je zamjenik.

Predsjednik ZNS-a Tomislav Svetina je zahvalio Gradu Zagrebu i Ustanovi za upravljanje sportskim objektima na suradnji i na realizaciji ovog projekta u kojega se uložilo više od milijun kuna.

Zagrebački nogometni savez je najveća sportska udruga u Hrvatskoj, a okuplja i najviše mladih sportaša. 

Gradske vijesti - 2021.