clanak False

Žar ptica od srca Zagrebu - programi na otvorenom

21.05.2020.
Gradsko kazalište Žar ptica poslije duže pauze vraća se svojoj publici predstavom Ti i ja mali medo, koju će u sklopu manifestacije "Žar ptica od ❤Zagrebu" izvesti u subotu,  30. 5. u 11 sati u paviljonu parka Zrinjevac.

Iz Kazališta kažu kako ovu manifestaciju posvećuju Zagrebu i njegovim najmlađim stanovnicima, s kojima žele proslaviti ponovna kazališna druženja i Dan grada, kojem ove godine više nego ikad treba -  naša ljubav. Upravo zato, dva Medeka, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić, zajedno će s djecom pjevati, plesati i poslati poruke nade, ljubavi i optimizma iz samog srca našeg  grada.

Sljedeću subotu, 6. lipnja u isto vrijeme u 11 sati zakazuju još jedan susret na Zrinjevcu. S publikom  će tada biti najomiljeniji čudak Antuntun, koga prema poznatoj pjesmi Grigora Viteza Kako živi Antuntun igra Ante Krstulović.

Manifestacija Žar ptica od ♥ Zagrebu, nastavlja se  i u nedjelju 14. lipnja u 11:00 sati u Bijeničkoj 97, kada će ispred  kazališta -  djeci iz kvarta i svima koji dođu darovati još jednu izvedbu Antuntuna.

Iz Kazališta pozivaju na  vesela kazališna druženja sa Žar pticom na otvorenom budući  zgrada kazališta još uvijek nije sanirana od posljedica potresa.

Mole i za poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.
U slučaju kiše predstave se otkazuju.

Aktualno