clanak False

Hvala Vatreni!

16.07.2018.
Hvala vam Vatreni! 

Borili ste se lavovski, osvojili svjetsko srebro, a san pretvorili u stvarnost! Ispisali ste povijest i postali naša najuspješnija - pobjednička generacija!

Trnovit put u kvalifikacijama i doigravanju, trijumfalni pohod kroz „skupinu smrti“, tri uzastopne utakmice na produžetke od kojih su dvije dobivene na jedanaesterce. Vraćali ste se iz ponora i pokazali zajedništvo, prkos, nepokolebljivu volju i ljubav prema svojoj domovini. Uvijek nesalomljivog duha i čudesne energije  što  guraju  dalje, više - sve do samoga vrha – do srebra zlatnoga sjaja!  

Na posljetku, pamtit ćemo i učiti najmlađe kako je mala i ponosna Hrvatska zasluženo stala uz bok velikanima i nastupila u finalu Svjetskog prvenstva, ostvarila  ono što sanjaju mnogi a ostvaruju  samo najbolji!  

Čestitam od srca svim igračima, izborniku, stručnom stožeru i vodstvu reprezentacije  ovaj nevjerojatan uspjeh! Hvala vam što ste nam vratili optimizam i pokazali snagu zajedništva, što ste kroz ovih mjesec dana našu domovinu predstavljali na najbolji mogući način pred očima čitavoga svijeta! 

Neizmjerno smo ponosni na vas,  jer bili ste u svemu veličanstveni i neponovljivi!
Vidimo se na veličanstvenom dočeku u Zagrebu!

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić

Gradske vijesti - 2018.