clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
-Obavlja složene stručne poslove povodom zahtjeva stranaka za izdavanje dozvola za gospodarenje neopasnim otpadom i privremenih dozvola za gospodarenje otpadom te o reviziji, izmjeni, poništenju i ukidanju dozvola za gospodarenje neopasnim otpadom te informira javnost o podnesenim zahtjevima za izdavanje dozvola za odlaganje neopasnog otpada kapaciteta većeg od 50 tona na dan i odlaganje na odlagališta koja zaprimaju više od 10 tona otpada na dan ili imaju ukupni kapacitet preko 25.000 tona, osim odlagališta inertnog otpada, sudjeluje na pripremi projekata, njihovom apliciranju na fondove EU i provedbi, surađuje u izradi nacrta propisa iz područja gospodarenja otpadom, osigurava provedbu izobrazno-informativnih aktivnosti u vezi gospodarenja otpadom na području Grada Zagreba, izdaje suglasnosti na prijedloge organizacije akcija prikupljanja otpada u svrhu provedbe sportskog, edukativnog, ekološkog ili humanitarnog sadržaja.
-Obavlja složene stručne poslove prilikom donošenja rješenja kojim se utvrđuje pravo na naknadu i visinu novčane naknade zbog blizine odlagališta.  
-Obavlja stručne poslove prilikom pripreme i izrade Plana gospodarenja otpadom i izrađuje godišnje izvješće o provedbi Plana gospodarenja otpadom. Obavlja složene poslove u vezi s provedbom mjera vezanih za gospodarenje otpadom i prostornih planova, davanjem prijedloga i primjedbi na dostavljene nacrte.     
-Prati i proučava zakone i druge propise iz područja otpada, priprema stručne podloge na pitanja, predstavke i pritužbe građana, udruga, novinara i ostalih institucija u vezi s poslovima gospodarenja otpadom te izrađuje podloge za stručna mišljenja, izrađuje izvješća i evidencije iz djelokruga Odjela te obavlja i druge poslove po nalogu.                                                                     
                                   
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.