clanak False

Ponovni poziv građanima za prijavu šteta od poplava - do petka 7. kolovoza do 12 sati

04.08.2020.
Dragi sugrađani,

Kao što je najavio gradonačelnik Milan Bandić na tiskovnoj konferenciji u utorak, 4. kolovoza, a radi poplava koju su neki od naših sugrađana sinoć pretprjeli, građani se mole da prijave štete nastale od poplava do petka 7. kolovoza do 12 sati.

Zaključno s jučerašnjim danom, u Ured za hitne situacije, Javnu vatrogasnu postrojbu te u Gradski ured za mjesnu samoupravu stiglo je 3 000 prijava. Napominjemo kako se određeni broj tih prijava preklapa tako da je stvaran broj prijava oko 1 500.  


Kako je i ranije najavio gradonačelnik, cilj je da građani podnesu prijavu čim prije kako bi Gradske službe što brže i efikasnije pokrenule proceduru pomoći unesrećenim sugrađanima.
   
Podsjećamo, u prijavi je potrebno navesti osnovne podatke (ime, prezime, adresa) i dostaviti fotografije šteta ukoliko one postoje.

Štetu građani kao i pravne osobe mogu prijaviti nadležnom vijeću gradske četvrti, vijeću mjesnog odbora ili Gradskom uredu za mjesnu samoupravu na e-mail mjesna-samouprava@zagreb.hr.

Zbog trenutne epidemiološke situacije preporuča se prijava putem maila ili ukoliko se ne služite mailom, telefonski možete kontaktirati vijeća gradskih četvrti, mjesnih odbora ili ureda za mjesnu samoupravu, ili u iste doći osobno.

Svi kontakti mogu se naći na službenim stranicama Grada Zagreba - OVDJE.

Gradske vijesti - 2020.