clanak False

REZULTATI- Dodjela potpora za organiziranje događanja od gospodarskog značaja na području Grada Zagreba

07.11.2023.
Dana 25.10.2023. gradonačelnik Grada Zagreba na temelju prijedloga Povjerenstva za odobravanje potpora za organiziranje događanja iz područja obogaćivanja i unaprjeđenja turističke ponude u gradu Zagrebu donio je Zaključak o utvrđivanju Liste korisnika za dodjelu potpora za organiziranje događanja iz područja obogaćivanja i unaprjeđenja turističke ponude u Gradu Zagrebu KLASA: 306-02/23-02/1503, URBROJ: 251-01-12-23-2 od 25.10.2023.

Lista korisnika za dodjelu potpora za organiziranje događanja iz područja obogaćivanja i unaprjeđenja turističke ponude u gradu Zagrebu (PDF)

Dana ­­­­­­27.10.2023. gradonačelnik Grada Zagreba na temelju prijedloga Povjerenstva za odobravanje potpora za organiziranje događanja iz područja promocije i razvoja poduzetništva i obrta te investicijskog potencijala u Gradu Zagrebu donio je Zaključak o utvrđivanju Liste korisnika za dodjelu potpora za organiziranje događanja iz područja promocije i razvoja poduzetništva i obrta te investicijskog potencijala u Gradu Zagrebu KLASA: 306-02/23-02/1492, URBROJ: 251-01-12-23-2 od 27.10.2023.

Lista korisnika za dodjelu potpora za organiziranje događanja iz područja promocije i razvoja poduzetništva i obrta te investicijskog potencijala u Gradu Zagrebu (PDF)

O terminu potpisivanja Ugovora korisnici će biti obaviješteni telefonski ili putem e-maila.

Prilikom potpisivanja navedenog ugovora potrebno je dostaviti solemniziranu bjanko zadužnicu na propisani prvi veći iznos od iznosa odobrene potpore i ponijeti pečat.

Bjanko zadužnica mora biti solemnizirana za dužnika i jamca platca, a u zadužnici mora biti ispunjen vjerovnik: Grad Zagreb, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, OIB: 61817894937.
Dužnik i jamac platac prilikom solemnizacije mogu biti:
  • u obrtu (dužnik je obrt tj. vlasnik obrta, a jamac platac je druga osoba, a ne vlasnik obrta)
  • u trgovačkom društvu (dužnik je pravna osoba, a jamac platac može biti ili osnivač kao fizička osoba ili neka druga pravna ili fizička osoba).
Po potpisu Ugovora odobrena potpora doznačit će se jednokratno, na poslovni račun korisnika.

Ukoliko se utvrdi da je korisniku potpore blokiran poslovni račun Grad neće izvršiti isplatu odobrenih sredstava.

Korisnik potpore je dužan dodijeljena sredstva koristiti namjenski te Uredu dostaviti izvješće o održanom događanju i utrošenim sredstvima s dokazima (računi i bankarski izvodi s poslovnog računa čime se dokazuje izvršeno plaćanje, medijske objave i sl.) na propisanom obrascu izvješća čiji se obrazac nalazi  OVDJE .

Ponude i predračuni nisu prihvatljiv dokaz o utrošenim sredstvima. Nalog za plaćanje, neslužbena potvrda o izvršenom plaćanju, carinske deklaracije, kompenzacija i cesija ne prihvaćaju se kao dokaz o izvršenom plaćanju.

Za sve eventualne upite podnositelji zahtjeva mogu se obratiti na e-mail: geos@zagreb.hr

 

Rezultati