clanak False

„100% zagorsko“ danas i sutra na Europskom trgu

15.09.2023.
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar obišli su izlagače na Europskom trgu u okviru dvodnevne manifestacije „100% zagorsko“.

Tom je prilikom gradonačelnik Tomašević rekao kako je Krapinsko-zagorska županija partner Grada Zagreba te kako između našeg grada i Hrvatskog zagorja postoje mnoge veze, s obzirom na to da brojni Zagrepčani posjećuju Zagorje, ali i brojni Zagorci rade u Zagrebu. „Pozivam sve građane da dođu i vide bogatukulturnu i gastronomsku ponudu Krapinsko-zagorske županije“.

„Želimo preseliti mirise, okuse i boje Zagorja barem na kratko na Europski trg. Zagreb je izrazito važan za Krapinsko-zagorsku županiju te je ovo prilika da se u Zagrebu zahvalimo na suradnji koja traje cijele godine. Zagrepčane želimo informirati što je u našoj županiji novo i što su naši OPG-ovi pripremili u svojim asortimanima“, rekao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Tradicionalnu manifestaciju organizira Krapinsko-zagorska županija 14. godinu zaredom, a riječ je o manifestaciji prodajno - izložbenog karaktera s ciljem promocije Zagorja kao poželjne turističke destinacije s bogatom kulturnom baštinom i gastronomskom ponudom. Ove godine sudjeluje 37 izlagača.

Gradske vijesti