clanak False

6.svibnja istekao rok za prijavu štete uzrokovane potresom putem obrasca

28.05.2020.

S obzirom da je krajnji rok za dostavu prijave šteta na imovini uzrokovano potresom putem PN obrasca završio 6. svibnja 2020. godine, ukida se besplatni broj telefona 0800 88 03 putem kojeg su se pružale potrebne informacije te pomoć oko popunjavanja PN obrazaca za prijavu.
Informacije se i dalje mogu dobiti putem maila:  prijavastetepotres@zagreb.hr

 

Ranije objave: 

Gradonačelnik Grada Zagreba donio je 23. ožujka 2020. Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Grada Zagreba. 
 
Dana 25. ožujka 2020. Grad Zagreb objavio je na www.zagreb.hr, javni poziv kojim obavještava fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini nastala šteta da prijave štetu Gradskom povjerenstvu.
 
Obrasci se mogu preuzeti na webu www.zagreb.hr (online verzija word verzija) i u pisarnicama gradske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 08.00 sati do 15.30 sati.
 
Sve potrebne informacije oko popunjavanja obrazaca mogu se dobiti na besplatni broj telefona 0800 88 03 i na: prijavastetepotres@zagreb.hr
 
Prijava štete vrši se dostavom obrazaca putem weba www.zagreb.hr, elektroničke pošte prijavastetepotres@zagreb.hr  i mogu biti poslani poštom.
 
Obrasci se mogu poslati i putem pošte na adresu:
Gradsko povjerenstvo Grada Zagreba
za procjenu šteta od prirodnih nepogoda
Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb


Krajnji rok za dostavu prijave šteta na imovini je 6. svibnja 2020. godine do ponoći.
 
Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavili štetu, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima  zaključno sa 6. svibnjem 2020. godine.
 
Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800-88-03.