clanak False

Dobitnici potpora obrazovanju za učenike srednjih škola i studenata pod međunarodnom i privremenom zaštitom na području Grada Zagreba

03.01.2024.
Temeljem uvjeta i kriterija Javnog poziva za dodjelu potpora obrazovanju za učenike srednjih škola i studenata pod međunarodnom i privremenom zaštitom na području Grada Zagreba objavljenog 26. lipnja 2023., a na prijedlog Povjerenstva za dodjelu potpora obrazovanju učenicima srednjih škola i studenata pod međunarodnom i privremenom zaštitom na području Grada Zagreba, gradonačelnik je donio, zaključno s 27. srpnja 2023., Listu korisnika za ugovaranje dodjele potpora obrazovanju učenika srednjih škola i studenata pod međunarodnom i privremenom zaštitom, zaključno s 28. rujna 2023.,  Drugu listu korisnika dobitnika potpora obrazovanju za učenike i studente pod međunarodnom i privremenom zaštitom, zaključno s 31. listopadom 2023., Treću listu korisnika dobitnika potpora obrazovanju za učenike i studente pod međunarodnom i privremenom zaštitoma zaključno s 29. prosincom 2023. Četvrtu listu korisnika dobitnika potpora obrazovanju za učenike i studente pod međunarodnom i privremenom zaštitom.

Dobitnici/ice potpore obrazovanju bit će pravovremeno informirani o vremenu i načinu potpisivanja Ugovora o korištenju potpore na adresu elektroničke pošte koju su dostavili/le na obrascu Zahtjeva.