clanak False

Donacija ZZTK-a Dječjem domu I. G. Kovačića

Nastavno na lanjske donacije, ovogodišnja oprema nadogradit će prijašnju informatičku opremu ali i obogatiti svakodnevicu štićenicima Doma raznom opremom zabavnog karaktera.
05.12.2011.

U povodu dana Svetog Nikole, gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s predsjednikom Zagrebačke zajednice tehničke kulture Jadrankom Baturićem, darovao je štićenicima Dječjeg doma Ivan Goran Kovačić raznu tehničku opremu, a sve s ciljem podizanja nivoa informatizacije i informatičke pismenosti djece i odgajatelja Doma.

Kako se čulo, Zagrebačka zajednica tehničke kulture već 12 godina za redom, u suradnji s Dječjim domom Ivana Gorana Kovačića, podružnicom Dječjeg doma Zagreb, provodi program radnog naziva Inform@, koji se financira putem gradskog programa prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladih. 

Nastavno na lanjske donacije, ovogodišnja oprema nadogradit će prijašnju informatičku opremu ali i obogatiti svakodnevicu štićenicima Doma raznom opremom zabavnog karaktera. U znak zahvalnosti te dobrodošlice, mlade stanarke izvele su kratak prigodni glazbeni program.


Gradske vijesti - 2011.