clanak False

Radni sastanak kod gradonačelnika - parkiranje stanovnika Gornjega grada

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas s predstavnicima Zagrebačkog holdinga, koje su predvodili članica Uprave Alenka Košiša Čičin-Šain i voditelj Podružnice Zagrebparking Robert Mišeta zbog problema s parkiranjem stanovnika Gorenjega grada.
28.11.2011.

P R I O P Ć E N J E / br. 608

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas s predstavnicima Zagrebačkog holdinga, koje su predvodili članica Uprave Alenka Košiša Čičin-Šain i voditelj Podružnice Zagrebparking Robert Mišeta. Na radnom sastanku u prostorima Gradske uprave bilo je riječi o problemu parkiranja stanovnika Gornjega grada, te je dogovoreno da će nakon zajedničke analize svih potrebnih podataka i informacija, predstavnici Grada i Holdinga predložiti odgovarajuće rješenje već do kraja ovog tjedna.

Osim gradonačelnika Bandića, u ime Grada, sastanku su nazočili: pročelnik GU za prostorno uređenje, izgradnju, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Davor Jelavić, njegovi zamjenici Božidar Merlin i Dinko Bilić, te pomoćnik pročelnika Mijo Bezer. Ispred Holdingove podružnice Zagrebparking bili su Stipan Matoš, savjetnik voditelja podružnice i Igor Vidra, voditelj projekta III.


Gradske vijesti - 2011.