clanak False

Završeni radovi u ulici Jazbina i križanju Ilica-Vrapčanska-Oranice

 

Gradonačelnik Bandić i suradnici u obilasku radova u ulici Jazbina, a zatim i na križanju Ilica-Vrapčanska-Oranice.

22.12.2011.


Obilazeći, u društvu suradnika i predstavnika mjesne samouprave, Jazbinsku ulicu, gradonačelnik Milan Bandić zahvalio se stanovnicima na strpljenju i razumijevanju tijekom izvođenja radova koji su potrajali nešto duže od očekivanog, ali su, dodao je, završeni u okviru planiranih pet milijuna kuna.

Prema riječima predsjednika tamošnjeg mjesnog odbora Joze Tomasa, kasnilo se radi postavljanja dodatnog zamjenskog vodovoda. Imamo novi cjevovod, proširenje nogostupa i kolnika te gotovo dva kilometra asfalta u punom profilu, na opću radost svih mještana – rekao je Tomas. Preuređenje u Jazbinskoj, osim obnove i proširenja asfalta i nogostupa, uključilo je i postavljanje stupova elektroenergetske mreže, izgradnju vodovodne komore za buduće instalacije vodovoda i postavljanje nove signalizacije, a mostić preko potoka na južnoj strani planiran je za proljeće.

Zajedno sa suradnicima, gradonačelnik je obišao i križanje Ilica-Vrapčanska-Oranice, gdje je završena prva faza radova, u kojoj je rekonstruirana lijeva skretnica u zapadnom smjeru, proširen kolnik i nogostup te je premještena javna rasvjeta. Druga faza, planirana na proljeće, uključuje dvije nove desne skretnice koje će dodatno olakšati prolaz te izmjenu signalizacije kako bi se ubrzao protok prometa.


Gradske vijesti - 2011.