clanak False

Gradonačelnikova zahvala za nezaborav doček Nove 2020. na Trgu bana Jelačića

02.01.2020.
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,
 
na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama dočekali smo novu 2020. u radosti, družeći se uz pjesmu i zabavu, odašiljući dobre vibracije u gradu kojega njegovi građani čine šarmantnim, gostoljubivim i neponovljivim.
 
Zahvaljujem vam na tome, a zahvalu upućujem i brojnim gostima iz Hrvatske te iz susjednih  i iz dalekih zemalja koji su prepoznali Zagreb, njegovu ljepotu, toplinu i živost, njegovu sigurnost, atmosferu i energiju.
Sa sjajno glazbom Novih fosila ispratili smo staru, a legendarni Prljavci u svome su nas ritmu uveli u novu 2020. Njima i svim izvođačima, Akademskom zboru Ivan Goran Kovačić i Zvjezdicama, zahvaljujem što su doprinijeli sjajnomu ozračju prepunom zabave te što su nas veselo uveli u godinu koju Zagreb započinje kao glavni grad zemlje koja predsjeda Vijećem Europske unije.
Zahvalu upućujem svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne pomoći te svima koji su dežurali ili na bilo koji način doprinijeli uspjehu dočeka 2020.
 
Uza sve napore koje ulažemo da grad najboljega europskog adventa bude privlačan,  kreativan, inovativan i siguran, najjači zagrebački aduti su otvorenost i gostoljubivost njegovih građana, upravo vas –  drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani.
 
Svima još jedanput želim sretnu i uspješnu novu godinu te vas pozivam da 4. i 5. siječnja ponovo budemo zajedno na  Sljemenu, na našoj  Snježnoj  kraljici.
 
Hvala vam!