clanak False

„Imaš pravo - igraj tenis!'“

Na središnjem dijelu Trgu Petra Preradovića, u subotu, 2. srpnja, s početkom u 10 sati, održat će se program „IMAŠ PRAVO- IGRAJ TENIS!'“ u organizaciji udruge Pragma i teniskog kluba ITeam.
01.07.2011.

 Na središnjem dijelu Trgu Petra Preradovića, u subotu, 2. srpnja, s početkom u 10 sati, održat će se program „IMAŠ PRAVO- IGRAJ TENIS!'“, u organizaciji udruge Pragma i teniskog kluba ITeam, a cilj je popularizacija tenisa i sporta općenito. Na dvama malim postavljena teniskim terenima posjetitelji će moći igrati s tenisačicama i tenisačima, animatorima i trenerima ITeama te sudjelovati u natjecanjima te osvojiti prigodne nagrade.

Događanju će se pridružiti novinari Božo i Saša Sušec, Mario i Sanja Ančić, hrvatske reprezentativke, dok će u ime gradonačelnika Milana Bandića potporu pružiti pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić. Povod ovom programu je ekipno Prvenstvo Hrvatske za juniorke i seniorke koje će se održavati od 4. do 9. srpnja ove godine u Zagrebu,a u sklopu ovog programa biti će obilježen i Međunarodni dan sportskih novinara te predstavljen finalni susret tenisačica u Wimbledonu.


Gradske vijesti - 2011.