clanak False

Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2018.

1.2.2018.

Pravilnikom o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16), članak 8., propisano je da   Gradonačelnik Grada Zagreba odlučuje o raspisivanju i objavi javnog poziva.

Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni poziv za  sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2018.

Obavijest o raspisivanju Javnog poziva objavljena je 1. veljače  2018. u Jutarnjem listu, a Javni poziv na internetskoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr  i na oglasnim pločama područnih ureda gradske uprave.

Dokumentacija Javnog poziva:
-          Tekst Javnog poziva
-          Upute za prijavitelje
-          Obrazac A1  – Prijava na Javni poziv
-          Obrazac A2 – Izjava o financiranju
-          Obrazac A3 – Izjava o sufinanciranju iz proračuna Grada Zagreba
-          Obrazac B1 – Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje
-          Obrazac B2 – Ocjena kvalitete-vrijednosti projekta
-          Obrazac B3 – Opisno i financijsko izviješće
 
Pravilnik o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16).

PITANJA I ODGOVORI

 

VAŽNA OBAVIJEST! 18.09.2018.

Dana 17. rujna 2018. objavljen je Pravilnik o izmjeni Pravilnika o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/18).
Izmjenama Pravilnika se određuje da je Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije otvoren do 15. studenog kalendarske godine za koju je objavljen.
Izmjene Pravilnika stupaju na snagu dana 25. rujna 2018.
 

Natječaji/ pozivi / rezultati/ javne rasprave