clanak False

Nove grupe zagrebačke djece otputovale na besplatno ljetovanje

Oko 3200 zagrebačke djece iz braniteljskih i obitelji slabijega imovinskog stanja, te djece s teškoćama u razvoju i ove će godine, od kraja lipnja do sredine rujna, u organizaciji Grada, sedam dana besplatno ljetovati uz punu pansionsku uslugu, zdravstvenu skrb, raznolike sportske i kulturne programe te edukativne radionice.

18.07.2011.


Oko 3200 zagrebačke djece iz braniteljskih i obitelji slabijega imovinskog stanja, te djece s teškoćama u razvoju i ove će godine, iz tjedna u tjedan, od kraja lipnja do sredine rujna, u organizaciji Grada, sedam dana besplatno ljetovati uz punu pansionsku uslugu, zdravstvenu skrb, raznolike sportske i kulturne programe te edukativne radionice.

Jutros su krenule dvije grupe mališana. S parkirališta kod okretišta Borongaj, u osam je sati put odmarališta Loda u Skradinu otputovalo 30 djece iz obitelji slabijega imovinskog stanja, a sat kasnije, s južnog parkirališta zgrade gradske uprave, u Brodaricu pokraj Šibenika otišlo je 91 dijete hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijega socijalno-ekonomskog statusa.

Kao i svaki put, ugodno i veselo ljetovanje objema je grupama zaželio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji će i sutra, u 14,00 sati, s parkirališta na Borongaju ispratiti još jednu grupu djece iz obitelji slabijega imovinskog statusa na njihovu putu prema odmaralištu Cvrčak u Dugoj Uvali.


Gradske vijesti - 2011.