clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

13.06.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Priprema i izrađuje najsloženije demografske studije i analize, predlaže, provodi i prati najsloženija demografska i druga društvena istraživanja na području Grada te prati i predlaže mjere za poticanje provedbe populacijske politike na području Grada kao i mjera i aktivnosti za poticanje gospodarskog i društvenog razvoja u funkciji demografskog razvoja.     
- Surađuje s vanjskim institucijama i stručnjacima, gradskim upravnim tijelima i drugim sudionicima povezanim s demografskim i drugim društvenim analizama i istraživanjima.
- Obavlja najsloženije stručne poslove u vezi s obradom demografskih i statističkih podataka, proučava i stručno obrađuje najsloženija pitanja za potrebe pripreme strategija, programa, planova i analiza te izrađuje stručne programe i analize od interesa za strategijsko planiranje i razvoj Grada.                                                                                                                        
- Sudjeluje u izradi strategija, planova, programa analiza i izvješća te drugih akata iz djelokruga Ureda, te obavlja i druge poslove po nalogu voditelja Odjela.                       
                                               
           
PODACI O PLAĆI 
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.